Tandem Skok

ENG
United Kingdom


Description
tandem skok
Što je tandem skok padobranom

Tandem skok je u današnje vrijeme jedan od najčešćih i najsigurnija načina za iskusiti čari padobranstva iz prve ruke bez da prolazite detaljnu padobranski obuku i liječnički pregled. Sve što je potrebno proći prije ovog adrenalinskog iskustva je kratka obuka u trajanju od 15-tak minuta na kojoj će Vam biti objašnjena osnovna načela padobranstva i procedura u skakanju padobranom i spremni ste za polijetanje.

Da biste maksimalno uživali, za sve najvažnije stvari pobrinuti će se jedan od naših tandem instruktora za kojega ćete biti prikopčani te će Vam na taj naći omogućiti da sve gledate iz prvog reda.

Sa sigurnošću možemo potvrditi da je slobodan pad i skakanje s padobranom jedno od najintenzivnijih i najuzbudljivijih iskustava koje čovjek može doživjeti te će Vam zauvijek ostati u siječanju. Ukoliko i niste sigurni da je skok padobranom prava stvar za vas zasigurno će biti savršen poklon za vaše bližnje koji teže avanturističkom i pustolovnom načinu života.

U koju god skupinu spadali, kontaktirajte nas a mi ćemo se potruditi da Vam otklonimo sve sumnje i omogućimo vam da i vi otkrijete plava prostranstva rezervirana samo za najodvažnije.

U nastavku saznajte par važnih informacija u vezi tandem skokova

Skok padobranom u tandemu izvodite s jednim od naših tandem instruktora. Tandem instruktor je posebno obučeni padobranac sa stotinama skokova iza sebe i više godišnjim iskustvom. Svi naši tandem instruktori posjeduju ovlaštenje i licencu proizvođača tandem padobrana a neki od njih su i sportski natjecatelji u raznim padobranskim disciplinama.

Prilikom skakanja u tandemu, putnik je pozicioniran ispred tandem instruktora, leđima naslonjenima na instruktorova prsa. Putnik je opremljen posebnim sistemom veza kojim je u četiri točke prikopčan za instruktora, u ramenima i bokovima. Svaka ramena kopča drži težinu od 2200 kilograma

Tandem skok ovima se koristi specijalno konstruiran padobran namijenjen opterećenju dviju osoba. Padobran se sastoji od glavnog i rezervnog padobrana te automata koje mu je namjena automatsko otvaranje rezervnog padobrana ukoliko glavni padobran iz nekog razloga nije otvoren.

Prije odlaska na skok proći ćete kratku obuku sa tandem instruktorom u kojoj ćete dobiti informacije o pojedinim fazama skok, položaju tijela u slobodnom padu, načinu prizemljenja isl. Nakon što ste uspješno prošli osnovnu obuku naša ekipa će vas opremiti i krećete prema zrakoplovu.

Let zrakoplova na visinu za iskakanje traje od 15 do 20 minuta što ovisi o tipu zrakoplova iz kojega se skače te visini skoka na koju ste se odlučili. No taj dio nikako neće biti nezanimljiv jer je ovo ujedno prilika za pregledavanje panorame iznad koje ćete uskoro letjeti, odnosno slobodno padati.

Slobodan pad traje između 30 i 60 sekundi što najviše ovisi o visini skoka.

Kako je navika našeg tima da većinu putnika vodimo na 4000 metara tako

možete i računati na cijelih 60 sekundi vrhunskog užitka.

Otvaranje padobrana se izvršava na 1300 metara iznad zemlje te nakon toga slijedi leta padobranom u trajanju od 10-tak minuta. Ovih deset minuta je savršeno za snižavanje razine adrenalina koji vam još uvijek teče žilama. Vaš instruktor će Vam ujedno omogućiti da i samostalno probate upravljati padobranom te na taj naći iskusite i taj segment padobranstva.

Nakon prizemljenja slijedi čestitanje zemaljske ekipe te uručenje diplome za uspješno izveden padobranski skok.

Tandem skok padobranom! Kakav je osjećaj skočiti iz zrakoplova?
TANDEM SKOK PADOBRANOM JE U DANAŠNJE VRIJEME JEDAN OD NAJČEŠĆIH I NAJSIGURNIJA NAČINA ZA ISKUSITI ČARI PADOBRANSTVA IZ PRVE RUKE BEZ DA PROLAZITE DETALJNU PADOBRANSKI OBUKU I LIJEČNIČKI PREGLED.
Sve što je potrebno proći prije ovog adrenalinskog iskustva je kratka obuka u trajanju od 15-tak minuta na kojoj će Vam biti objašnjena osnovna načela padobranstva i procedura u skakanju padobranom i spremni ste za polijetanje.
Da biste maksimalno uživali, za sve najvažnije stvari pobrinuti će se jedan od naših tandem instruktora za kojega ćete biti prikopčani te će Vam na taj naći omogućiti da sve gledate iz prvog reda.
Sa sigurnošću možemo potvrditi da je slobodan pad i skakanje s padobranom jedno od najintenzivnijih i najuzbudljivijih iskustava koje čovjek može doživjeti te će Vam zauvijek ostati u sjećanju. Ako i niste sigurni da je skok padobranom prava stvar za vas zasigurno će biti savršen poklon za vaše bližnje koji teže avanturističkom i pustolovnom načinu života.
U koju god skupinu spadali, kontaktirajte nas a mi ćemo se potruditi da Vam otklonimo sve sumnje i omogućimo vam da i vi otkrijete plava prostranstva rezervirana samo za najodvažnije.

U nastavku saznajte par važnih informacija u vezi skokova padobranom u tandemu
• Skok padobranom u tandemu izvodite s jednim od naših tandem instruktora. Tandem instruktor je padobranac s povećim iskustvom koji posjeduje dozvolu za izvođenje skokova u tandemu. Naši instruktori osim dozvola izdanih od Hrvatske Agencije za Civilno Zrakoplovstvo, posjeduju i dozvole od Američke organizacije USPA.
• Prilikom skakanja u tandemu, putnik je obučen u posebni sistemom veza koji omogućuje instruktoru da ga prikopča za sebe. Svaka kopča drži težinu do 2200 kilograma
• Padobran korišten za skokove u Tandemu, je znatno sigurniji, veći i izdržljiviji od običnih sportskih padobrana. Svaki padobran je također obavezno opremljen automatom na rezervi. Uređajem koji automatski aktivira rezervni padobran u slučaju bilo kakvog otkaza glavnog padobrana na koji Instruktor nije odreagirao na vrijeme.
• Prije odlaska na skok proći ćete kratku obuku s tandem instruktorom u kojoj ćete dobiti informacije o pojedinim fazama skok, položaju tijela u slobodnom padu, načinu prizemljenja isl. Nakon što ste uspješno prošli osnovnu obuku naša ekipa će vas opremiti i krećete prema zrakoplovu.
• Let zrakoplova na visinu za iskakanje traje od 15 do 20 minuta što ovisi o tipu zrakoplova iz kojega se skače te visini skoka na koju ste se odlučili. No taj dio nikako neće biti nezanimljiv jer je ovo ujedno prilika za uživanje u panoramskom pogledu ili za upoznavanje s vašim instruktorom koji će vam rado odgovoriti na sva vaša pitanja.
• Slobodan pad traje s visine od 3000 metara trajat će oko 30 sekundi, a ako skačete s 4000 metara trajat će čak do 60 sekundi.
• Otvaranje padobrana se izvršava na 1500 metara iznad zemlje te nakon toga slijedi leta padobranom u trajanju do 10-tak minuta. U tom vremenu možete uživati u malo mirnije letu, ali naravno na Vaš zahtjev, instruktor vam i ovdje može priuštiti malo adrenalinskiji doživljaj. Hoćete li iskoristiti vrijeme leta pod padobranom, za napraviti par dobrih kadrova za vaš video, ili ćete se prepustiti još maloj dozi adrenalini, ovisi u potpunosti o vama.
• Nakon prizemljenja vratit će te se s Tandem instruktorom nazad na mjesto gdje ste se i pripremali za skok, te će vam on pomoći izaći iz sistema veza.

Pitanja i odgovori o tandem skokovima
Kakav skok padobranom preporučujete?
Tandem skok je izvrstan način za iskusiti padobranski sport bez sati i sati treninga. Ako ne tražite način da postanete kvalificirani padobranac, skok padobranom u tandemu je najbolja opcija kako u najkraćem roku iskusiti slobodan pad s visine do 4000 metara.
Ima li kakvih ograničenja u tandem padobranstvu?
Postoje ograničenja. Dobna granica za skok padobranom u tandemu je 14 godina, s potpisom suglasnosti od strane roditelja ili staratelja. Ako bolujete od nekakvih bolesti za koje smatrate da bi vas mogle ograničiti u izvođenju padobranskog skoka, potrebno se je posavjetovati s instruktorom. On će vas savjetovati da li je potrebno donijeti liječničku potvrdu prije skoka, da li je u vašem slučaju ne moguće izvesti skok padobranom, ili da je siguran da to ne predstavlja nikakvu prepreku u izvođenju skoka. Gornja dobna granica za skok padobranom u tandemu ne postoji.
Ima li ograničenja u težini kandidata?
Gornja granica težine za kandidate je 110 kg, ali kandidati iznad 100 kg plaćaju dodatnu naknadu.
Ima li kakvih zdravstvenih ograničenja za skakanje padobranom?
Postoje određena stanja koja vas mogu spriječiti u skakanju s padobranom poput Epilepsije, teške ozljede glave, čete nesvjestice, upala mozga i živčanog sustava, visoki krvni tlak, srčane ili plućne bolesti, dislocirana ramena, dislociranost bilo kojih ekstremiteta, dijabetes, mentalna oboljenja, ovisnost o drogama i alkoholu. Ako imate koje od ovih stanja potrebno je posavjetovati se s doktorom i donijeti potpisano uvjerenje da možete sudjelovati u Tandem skok padobranom. Iz sigurnosnih razloga, Vaš tandem instruktor ima konačnu odluku o Vašoj sposobnosti za skok.
Dali je invaliditet problem u padobranstvu?
Invaliditet nije nužno prepreka. Skok padobranom u tandemu je omogućio za mnoge osobe s invaliditetom da iskuse padobranstvo. Svakako nas kontaktirajte ako imate invaliditet a želite iskusiti skok padobranom. Iz sigurnosnih razloga, Vaš tandem instruktor ima konačnu odluku o Vašoj mogućnosti za izvođenje skoka.
Nosim leće/naočale, dali to predstavlja problem?
Ne. Padobranske naočale nose svi padobranci i one će zaštititi vaše naočale ili leće i držati ih fiksno na mjestu.
Što ako se bojim visine?
Ovo je vrlo često pitanje. Mnogo ljudi koji odluče skakati s padobranom, vjeruju da imaju strah od visine. Svi imamo urođeni strah i oprez od visine te da ona može biti opasna što u stvarnosti ne znači da imate strah od visine. Ako stvarno imate intenzivni strah od visine vjerojatno ne biste čitali ovaj tekst a još više, razmišljali o skok s padobranom. Ako nemate strah o letanja komercijalnim zrakoplovima sigurno nećete imati problema niti prilikom tandem skoka. Podsjećamo Vas da ste privezani za profesionalnog padobranca koji će vas voditi i brinuti se da skok prođe u savršenom redu.
Može li se disati u slobodnom padu?
Da. Brzina slobodnog pada je oko 200 km/h ali zrak ne ulazi tom brzinom u pluća. Zrak je usporen pomoću nosa i usta a na visini s koje se izvode tandem skokovi razina kisika je i dalje normalna.
Koliko košta skok padobranom u tandemu?
Tandem skokove izvodi PK Skydive Croatia te cijene skokove pogledajte na njihovim web stranicama aktualne cijene.
Kako da rezerviram skok padobranom?
Najjednostavniji način je da skok rezervirate online. Sve što trebate učiniti je ispuniti i poslati rezervacijski obrazac nakon čega ćemo vas kontaktirati s detaljima vezanima za vrijeme i mjesto skoka, plaćanje, prijevoz i ostale informacije. Savjetujemo Vam da rezervirate što je moguće više unaprijed. Idealno bi bilo napraviti rezervaciju 4 tjedna prije skoka a minimum 7 dana prije željenog termina.
Dali nudite poklon bonove ili vaučere?
Da. Dostupni su poklon bonovi koje možete pokloniti prijateljima, obitelji ili poznanicima. Poklon bonovi vrijede 12 mjeseci od datuma kupnje i ne postoji povrat novca za neiskorištene bonove. Po potrebi, moguće je prenijeti poklon bon na drugu osobu. Valjanost poklon bona moguće je i produžiti za godinu dana uz određenu naknadu. Poklon bonove možete naručiti ovdje: Aviator poklon bonovi.
Što ako je vrijeme nepovoljno?
Sve zrakoplovne aktivnosti ovise o vremenskim prilikama. Kiša, niska naoblaka i jaki vjetar su glavni vremenski čimbenici koji nas mogu spriječiti u izvođenju skoka. Ako ne uspijete izvesti svoj skok zbog vremenskih uvjeta moći ćete rezervirati skok u drugom terminu bez dodatnih nadoplata. Savjetujemo vas da nas kontaktirate dan prije Vašeg skoka radi provjere vremenskih uvjeta. Kontakt broj možete naći u rubrici KONTAKT ili u detaljima vaše rezervacije na emailu.
Što trebam obući za tandem skok?
Ovo ovisi o dobu godine u kojemu skačete. Tijekom hladnijih mjeseci preporučljivo je obući nekoliko toplih tankih slojeva. Ljeti možete nositi tanku trenirku. U oba slučajeva kod nas ćete po potrebi ili želji dobiti padobranski kombinezon, naočale i po potrebi rukavice. Sportske tenisice su idealan odabir za obuću. Natikače, otvorena obuća i sandale nisu dopuštene.
U koje vrijeme trebam doći na aerodrom?
Na aerodrom je potrebno doći najkasnije pola sata prije vašeg termina skoka.
Mogu li povesti gledatelje ili kućne ljubimce?
Nema ograničenja za broj gledatelja koje želite povesti. Ako vodite djecu pobrinite se da imaju konstantni nadzor. Alkoholna pića nisu dozvoljena na prostoru za pripremu i izvođenje skokova. Kućni ljubimci su dopušteni, ali ne smiju biti bez nadzora, niti se kretati blizu padobranske opreme.
Koliko je skok padobranom siguran?
Tisuće i tisuće ljudi skače padobranom svake godine. Padobranstvo je avanturističko pustolovni sport i kao takav uključuje određene rizike. No, za razliku od drugih sportova slične prirode, poput skijanja, slobodnog penjanja, ronjenja, paraglidinga pa čak i svakodnevnih sportova poput nogometa i tenisa ima daleko manje ozljeda i nezgoda. U modernom padobranstvu danas se oprema jako puno razvija, i dosta se radi na sigurnosti opreme i sigurnosni procedurama. Možemo sa sigurnošću reći da je padobranstvo danas jedno od najsigurnijih ekstremnih sportova.
Što se događa ako se padobran ne otvori?
Odgovor je vrlo jednostavan. Svi padobranci nose glavni i rezervni padobran. Ako iz nekog razloga glavni padobran zakaže ili se ne otvori pravilno instruktor će aktivirati rezervni padobran. Osim rezervnog padobrana na padobranu se nalazi i još jedan sigurnosni mehanizam (Automatic Activation Device - AAD) kojemu je svrha da ako iz nekog razloga instruktor nije u mogućnosti otvoriti padobran, mehanizam će ga sam otvoriti.
Dali se moj Tandem skok može snimiti?
Da. Moguće je uzeti opciju snimanja i fotografija. U tom slučaju vaš instruktor nosi kameru na svojoj lijevoj ruci i snima vas u avionu, prilikom slobodnog pada i let pod padobranom sve do prizemljenja. . Ako želite još bolju snimku, imamo i ponudu dodatnog zračnog snimatelja koji skače u isto vrijeme s Vama i tandem instruktorom te će te tako imati još kvalitetniji video koji kasnije možete pokazivati rodbini prijateljima, poslovnim partnerima ili objavljivati na društvenim mrežama. Štoviše, ovakav pothvat može vrlo dobro izgledati i u Vašem životopisu pokazivajući Vas kao osobu koja je dorasla i najvećim izazovima. Opciju dodatnog zračnog snimatelje potrebno je napomenuti prilikom rezervacije skoka.
Kada u godini se može skakati padobranom?
Skokovi se mogu izvoditi tijekom cijele godine no svakako preporučujemo izvođenje skokova od sredina ožujka (3) pa do kraja listopada (10), radi stabilnijeg i ugodnijeg vremena.

Contact Info:

E-mail: tandem.skok.padobranom@gmail.com

Mobile: +385 98 801 862
WhatsApp: +385 98 801 862

Website:https://www.tandem-skok.com

Ratings
View Count 42
Browse Directory
Car
RVs
 
Find and post
national and
local information
 
 
Get listed today!
Free, Basic, and
Featured listings
on these destinations:
Adizze.com
Advertiserzz.com
AdvertisingCEO.com
 
Bizizze.com
Brandizze.com
BusinessesAdvertised.com
BusinessesCEO.com
BusinessesFeatured.com
BusinessesHQ.com
BusinessesListed.com
BusinessesPosted.com
BusinessesPromoted.com
BusinessStorefronts.com
Businessezz.com
Businessizze.com
 
Categoriezz.com
Citiezz.com
CityAdvertised.com
CityCategories.com
Cityizze.com
CityPromoted.com
Communitiezz.com
 
DailyCategories.com
Dailyizze.com
Digitalizze.com
 
GreenTornado.com
 
Featureizze.com
Featurezz.com
Freelancerzz.com
 
Homeizze.com
HomeRepairzz.com
HomeServicezz.com
 
InformationCEO.com
Informizze.com
 
Legalzz.com
Lifeizze.com
ListingsCEO.com
Listingzz.com
Listizze.com
 
LocalAdvertised.com
LocalAnnounced.com
LocalBranded.com
LocalBrowsed.com
LocalBundled.com
LocalCategories.com
LocalDisplayed.com
LocalFeatured.com
LocalFollowed.com
LocalHighlighted.com
LocalLifestyled.com
LocalLiked.com
LocalLived.com
LocalMarketed.com
LocalNetworked.com
LocalOrganized.com
LocalPartnered.com
LocalPosted.com
LocalPromoted.com
LocalShowcased.com
LocalStorefronts.com
Locals101.com
LocalsAdvertised.com
LocalsDaily.com
LocalsFeatured.com
LocalsHQ.com
LocalsListed.com
 
Localzz101.com
Localzz360.com
LocalzzHQ.com
 
NationAdvertised.com
NationFeatured.com
NationListed.com
NationPromoted.com
Northland101.com
NorthlandFeatured.com
NorthlandHQ.com
Northlandzz.com
 
Postingzz.com
Postizze.com
Professionalzz.com
Productzz.com
Promoizze.com
 
Repairzz.com
Restaurantzz.com
 
SeeBusinesses.com
Serviceizze.com
Servicezz.com
Spotlightzz.com
Storefrontzz.com
StateAdvertised.com
StateFeatured.com
StatePromoted.com
Stateizze.com
Statezz.com
 
USAAdvertised.com
USACategories.com
USAFeatured.com
USAPromoted.com
USAStorefronts.com
USAizze.com
The Localzz also promotes
software to help businesses
get business, organize, and
manage customers or clients
 
National to local brands, marketplaces, directories, and media destinations

 

 
 
 

 

Localzz is a massive owned and operated network of marketplace and media brands!
The Localzz Network has plans to launch 100 Marketplaces, 250 Marketplaces, 500 Marketplaces, and a total of 1000 Marketplaces.

 

Localzz Marketplaces Localzz Network, Localzz Media, and Localzz National to local brands, marketplaces, directories, and media destinations

The Localzz Network is:

Digital Local Media | Digital National Media| Digital Listing Marketplaces | Digital Listing Media | Digital Focused Media | Digital Innovative Media | Digital Diversified Media | Digital Information Media | Digital Community Media | Digital Interest Media | Digital Marketplace Media | Digital Directory Media | Digital Northland Media | Digital USA Media | Digital Local News | Digital National News

The Localzz will be branding software to help businesses get business, organize, and manage customers or clients
BusinessesAutomated.com  BusinessesCentralized.com  BusinessesContacted.com  BusinessesCredited.com  BusinessesDigitalized.com
BusinessesEngaged.com  BusinessesFollowed.com BusinessesFound.com BusinessesHired.com BusinessesInvoiced.com
BusinessesMarketed.com BusinessesOptimized.com BusinessesOrganized.com BusinessesPaid.com BusinessesPosted.com
BusinessesPromoted.com BusinessesReviewed.com BusinessesScheduled.com BusinessesServiced.com BusinessesSimplified.com  BusinessesSocialed.com
BusinessesSoftwared.com BusinessesTransformed.com

CustomersCentralized.com CustomersDigitalized.com CustomersOptimized.com CustomersOrganized.com CustomersScheduled.com CustomersServiced.com
CustomersSimplified.com CustomersManaged.com

ClientsCentralized.com ClientsDigitalized.com ClientsOptimized.com ClientsOrganized.com ClientsScheduled.com ClientsServiced.com ClientsSimplified.com
ClientsEngaged.com ClientsManaged.com

Smallbusinessize.com Smallbusinessizze.com BusinessApps101.com BusinessSoftware101.com

Appointmentizze.com Automateizze.com Bookkeepizze.com Clientizze.com Contentizze.com Customerizze.com Domainizze.com Ecommerceizze.com Emailizze.com Engageizze.com Hostizze.com Invoiceizze.com Jobizze.com Manageizze.com Managementizze.com Onlineizze.com  Paymentizze.com Reputationizze.com Scheduleizze.com SmallBusinessizze.com Softwareizze.com Supportizze.com Transformizze.com Trializze.com Tripizze.com Websiteizze.com

 

100 marketplaces of  250 marketplaces launched. Many brands to be launched soon...
 
Adizze.com, Advertiserzz.com, AdvertisingCEO.com

Bizizze.com, Brandizze.com, Browseizze.com, Bundleizze.com, BusinessesAdvertised.com, BusinessesAnnounced.com, BusinessesBranded.com
BusinessesBrowsed.com, BusinessesBundled.com, BusinessesCentralized.com, BusinessesCEO.com, BusinessesDigitalized.com, BusinessesDiscovered.com, BusinessesDisplayed.com, BusinessesExplored.com, BusinessesFeatured.com, BusinessesFollowed.com, BusinessesFound.com, BusinessesHighlighted.com, BusinessesHQ.com, BusinessesLiked.com, BusinessesListed.com, BusinessesLived.com
BusinessesMarketed.com, BusinessesNetworked.com, BusinessesOrganized.com, BusinessesPartnered.com, BusinessesPosted.com, BusinessesPromoted.com, BusinessesShowcased.com, Businessezz.com, Businessizze.com, BusinessStorefronts.com

Careizze.com, Categoriezz.com, Citiezz.com, CityAdvertised.com, CityAnnounced.com, CityBrowsed.com, CityBundled.com, CityCategories.com
CityCentralized.com, CityDigitalized.com, CityDisplayed.com, CityFollowed.com, CityHighlighted.com, Cityizze.com, CityLifestyled.com, CityLiked.com, CityLived.com, CityMarketed.com, CityNetworked.com, CityOrganized.com, CityPartnered.com, CityPosted.com, CityPromoted.com, CityShowcased.com, CityStorefronts.com, Communitiezz.com, Communityizze.com, Connectizze.com

DailyCategories.com, Dailyizze.com, Digitalizze.com, Dinnerzz.com, Discoverizze.com
 
Exteriorizze.com, Exteriorzz.com
 
Featureizze.com, Featurezz.com, Freelanceizze.com, Freelancerzz.com, GreenTornado.com

Homeizze.com, HomeRepairzz.com, HomeServicezz.com, Hometownzz.com, Houseizze.com

InformationCEO.com, Informizze.com, Interiorizze.com

Legalzz.com, Lifeizze.com, ListingsCEO.com, Listingzz.com, Listizze.com


LocalAdvertised.com, LocalAnnounced.com, LocalBranded.com, LocalBrowsed.com, LocalBundled.com, LocalCategories.com, LocalCentralized.com, LocalDigitalized.com, LocalDiscovered.com, LocalDisplayed.com, LocalExplored.com, LocalFeatured.com, LocalFollowed.com, LocalHighlighted.com, LocalLifestyled.com, LocalLiked.com, LocalLived.com, LocalMarketed.com, LocalNetworked.com, LocalOrganized.com, LocalPartnered.com, LocalPosted.com, LocalPromoted.com, LocalShowcased.com, LocalStorefronts.com
 
Locals101.com, LocalsAdvertised.com, LocalsAnnounced.com, LocalsBranded.com, LocalsBrowsed.com, LocalsBundled.com, LocalsCategories.com, LocalsCentralized.com, LocalsDaily.com, LocalsDigitalized.com, LocalsDiscovered.com, LocalsDisplayed.com, LocalsExplored.com, LocalsFeatured.com, LocalsFollowed.com, LocalsHighlighted.com

LocalsHQ.com, LocalsLifestyled.com, LocalsLiked.com, LocalsListed.com, LocalsLived.com, LocalsMarketed.com, LocalsNetworked.com, LocalsOrganized.com, LocalsPartnered.com, LocalsPosted.com, LocalsPromoted.com, LocalsShowcased.com, LocalsStorefronts.com
 

Localzz101.com, Localzz360.com, Localzz365.com, LocalzzHQ.com
 
Mealizze.com

NationAdvertised.com, NationAnnounced.com, NationBranded.com, NationBrowsed.com, NationBundled.com, NationCategories.com, NationCentralized.com, NationDigitalized.com, NationDiscovered.com, NationDisplayed.com, NationExplored.com, NationFeatured.com, NationFollowed.com, NationHighlighted.com, Nationizze.com, NationLifestyled.com, NationLiked.com, NationListed.com, NationLived.com, NationMarketed.com, NationNetworked.com, NationOrganized.com, NationPartnered.com, NationPosted.com, NationPromoted.com, NationShowcased.com, NationStorefronts.com

Northland101.com, NorthlandAdvertised.com, NorthlandAnnounced.com, NorthlandBranded.com, NorthlandBrowsed.com, NorthlandBundled.com, NorthlandCategories.com, NorthlandCentralized.com, NorthlandDigitalized.com, NorthlandDiscovered.com, NorthlandDisplayed.com, NorthlandFeatured.com, NorthlandExplored.com, NorthlandFollowed.com, NorthlandHighlighted.com, NorthlandHQ.com, NorthlandLifestyled.com
NorthlandLiked.com, NorthlandListed.com, NorthlandLived.com, NorthlandMarketed.com, NorthlandNetworked.com, NorthlandOrganized.com, NorthlandPartnered.com, NorthlandPosted.com, NorthlandPromoted.com, NorthlandShowcased.com, NorthlandStorefronts.com, Northlandzz.com

Postingzz.com, Postizze.com, Productzz.com, Professionalzz.com, Promoizze.com, Regionalizze.com, Regionzz.com, Repairizze.com, Repairzz.com, Restaurantzz.com,
 
SeeBusinesses.com, Serviceizze.com, Servicezz.com, Spotlightizze.com, Spotlightzz.com, StateAdvertised.com, StateFeatured.com, Stateizze.com, StatePromoted.com, Statezz.com, Storefrontizze.com, Storefrontzz.com

Todayizze.com

USAAdvertised.com, USAAnnounced.com, USABrowsed.com, USABundled.com, USACategories.com, USACentralized.com, USADiscovered.com, USADisplayed.com, USAFeatured.com, USAFollowed.com, USAHighlighted.com, USAizze.com, USALifestyled.com, USALiked.com, USALived.com
USAMarketed.com, USANetworked.com, USAOrganized.com, USAPartnered.com, USAPromoted.com, USAShowcased.com, USAStorefronts.com

Vacationizze.com, Vacationzz.com, Visitorizze.com, Visitorzz.com

Weekizze.com

All owned and operated by Localzz  |  Localzz Marketplaces Localzz Media Northland Advertising LLC